VBS - knop rood

VBS - knop geel

VBS - blauw

Over Scholenverzekerd

Scholenverzekerd wordt u aangeboden door Marsh Nederland. Ons doel is het geven van inzicht in kwalitatief goede en gunstig geprijsde verzekeringsmogelijkheden voor scholen.

 

Over Marsh

ScholenVerzekerd is onderdeel van Marsh Nederland, een organisatie met ruim 280 medewerkersmet een specialistisch team voor Onderwijsinstellingen.

Marsh is dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies. Deze wereldwijd actieve dienstverlener werkt met circa 26.000 medewerkers aan de beste deal voor elke klant. Door onze omvang hebben wij inkoopkracht en zijn wij in staat premies te reduceren. Dit ziet u terug in een scherpe premie van solide verzekeraars!

 

Zorgvuldig voor u geselecteerd

Om voor u de aantrekkelijkste verzekeringsoplossingen te selecteren, hanteren wij als Marsh wereldwijd een zorgvuldige werkwijze. Iedere verzekeraar en iedere verzekering die wij adviseren, is door ons uitgebreid onderzocht en moet voldoen aan een uitgebreid pakket van eisen.

 

Selectietrechter Marsh Qualified: Selectietrechter Marsh Qualified

 

Op basis van gegevens uit onafhankelijke databronnen en eigen onderzoek, monitoren wij dagelijks de wereldwijde verzekeringsmarkt. Iedere verzekeraar toetsen wij allereerst op financiële betrouwbaarheid, kundigheid, en klantgerichtheid. Alleen met de betrouwbare en kundige verzekeraars onderhandelen wij over hoogwaardige verzekeringsoplossingen, dekkingen en scherpe tarieven. Een MarshDirect-aanbieder is een door ons, voor specifieke verzekeringsoplossingen, gekwalificeerde verzekeraar die aan onze klanten verzekeringsaanbiedingen mag doen.

 

Toezicht en klachten

Marsh B.V. is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

 

Logo AFM: Logo AFM Logo KiFiD: Logo KiFiD

Leeg blokje PO raad