VBS - knop rood

VBS - knop geel

VBS - blauw

Informatie bij de verzekeringen

Bij de verzekeringen van ScholenVerzekerd hoort een uitleg. Op deze pagina vindt u de informatie per onderdeel.

Risicomanagement & Verzekeringen

Onderwijsinstellingen hebben te maken met een complexe omgeving. Deze omgeving brengt risico's met zich mee. Een bestuurder met een goed inzicht in de risico's van de organisatie kan daarnaar handelen en maatregelen nemen. Inzicht vergroot de slagkracht van uw onderwijsbestuur. Hiervoor heeft Marsh de risicoscan voor onderwijsinstellingen ontwikkeld. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een nadere toelichting.

Onderwijs Totaal Polis

Een speciaal ontworpen verzekering voor onderwijsinstellingen in Nederland.

Cyberrisico's

Stel, als bestuurder onderhandel je met een bedrijf over het leveren van diensten. Tijdens dit proces ontvang je een email waarin de afzender vraagt naar niet-openbare informatie. Deze informatie deelde je al vaker, dus je stuurt deze door. Op een later moment kom je erachter dat je het slachtoffer bent van een cyberaanval. Informatie over de 7 stakeholders bij cyberrisico's.

(School) Evenementen

Bij een evenement kan ook een verzekering worden afgesloten bij bijvoorbeeld annulering.

Rechtsbijstand

Speciaal voor scholen is samen met DAS (specialist in juridische hulp) een rechtsbijstandverzekering ontwikkeld.

Risico Monitor

Kinderen ontwikkelen zich met vallen en opstaan. En ongelukken zijn niet altijd te voorkomen. Maar we kunnen het risico wél verkleinen: door gericht en structureel aandacht te geven aan veiligheid. Deze Risicomonitor voor het basisonderwijs is daarvoor een uitstekend instrument.

Marsh

De rechtspersoon die een school in stand houdt en bestuurt heeft te maken met een aantal risico's die direct of indirect de continuïteit van de school en de rechtspersoon kunnen bedreigen. Lees meer ...

Leeg blokje PO raad